ΠΑΟΚ: Έκλεισε η αύξηση, στόχος επετεύχθη

ΠΑΟΚ: Έκλεισε η αύξηση, στόχος επετεύχθη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έκλεισε η αύξηση, στόχος επετεύχθη

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο που είχε οριοθετήσει μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 500.000 ευρώ το οποίο προβλέπεται να διπλασιαστεί από την οικογένεια Σαββίδη.

Το εγχείρημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίο στοιχειοθέτησε τον τρόπο άντλησης κεφαλαίων ούτως ώστε να δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες οικονομικής επιβίωσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η πραγματική οικονομική κατάσταση της εταιρίας είχε σκιαγραφηθεί με κάθε λεπτομέρεια τον Σεπτέμβριο του 2020 και σημειώθηκε μάλιστα ότι ο μοναδικός τρόπος εξυγίανσης της εταιρίας ήταν η οικονομική υποστήριξη από τον κόσμο της, γι’ αυτό εξάλλου τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο της πολυμετοχικότητας μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Η διαδικασία άρχισε στις πρώτες ημέρες του 2021, ο στόχος που οριοθετήθηκε ήταν η συγκέντρωση 500.000 ευρώ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ένιωθαν αισιόδοξοι για τον βαθμό ανταπόκρισης του κόσμου, δεν περίμεναν όμως ότι θα έφταναν στο σημείο υλοποίησης του στόχου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια σημείωσε ότι… «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο στόχος επετεύχθη! Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο που στάθηκαν δίπλα μας, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και το έκαναν με πάθος και αποφασιστικότητα. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ».

Περισσότεροι από 8.000 φίλοι του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στη διαδικασία αγοράς μετοχών, μερικοί εξ’ αυτών το έκαναν σε καθημερινή βάση, ενώ μετοχές αγόρασαν και οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Αίσθηση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ακόμη κι ένας μπόμπιρας ηλικίας μόλις 2 ετών έγινε μικρομέτοχος της ΚΑΕ! Η ουσία είναι ότι με το ποσό που συγκεντρώθηκε αυτομάτως «φωτίστηκε» ο δρόμος προς την εξυγίανση της εταιρίας καθώς αυτό προβλέπεται να διπλασιαστεί και να φτάσει το 1.000.000 ευρώ βάσει της σχετικής δέσμευσης από την οικογένεια Σαββίδη. Με αυτό το ποσό, θα κλείσει το συντριπτικό μέρος των οφειλών προς τρίτους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED