Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ

Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ

Gazzetta team
Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ

bet365

Το πρόβλημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφορά κάθε ζωντανό κύτταρο του οργανισμού κι αυτό απέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου καθώς βρέθηκαν σήμερα στο PAOK SPORTS ARENA και παρέδωσαν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Για την ακρίβεια, οι δύο αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστο Καρυπίδη, βρέθηκαν στο «Παλατάκι» πριν την έναρξη της προπόνησης με σκοπό να παραδώσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν (από το αγωνιστικό τμήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας) για τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εκεί τους περίμεναν τα μέλη του δ. σ. της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, ενώ είχαν μια πρώτη γνωριμία και με τους μπασκετμπολίστες της ομάδας. Τούτο βέβαια δεν ισχύει για τον Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος είναι «θαμώνας» του PAOK SPORTS ARENA καθώς δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το συγκεκριμένο άθλημα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος αμυντικός συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη καθώς τους δύο αθλητές συνδέει σχέση φιλίας.

«Ξέρω ότι αρκετά παιδιά στηρίζουν το μπάσκετ από την αρχή της σεζόν και με αγορά διαρκείας. Μαζέψαμε ένα συμβολικό ποσό και να ξέρετε ότι είναι από την καρδιά μας. Και θα είμαστε πάντα εδώ για ότι και να χρειαστείτε», σημείωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ ο Θανάσης Χατζόπουλος ευχαρίστησε το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. «Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε είναι δίπλα μας όλος ο ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλος ο ΠΑΟΚ μαζί και να είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο», είπε στον Βιεϊρίνια και ζήτησε να μεταφερθούν τα λόγια τους στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα