ΚΑΕ Ηρακλής: «Δεδομένη η αθωότητα μας»

Gazzetta team
ΚΑΕ Ηρακλής: «Δεδομένη η αθωότητα μας»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ηρακλής χαρακτήρισε δεδομένη την αθωότητά της ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης αντικανονικής συμμετοχής παίκτης στον αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και για τη διαιτησία.

Η ΚΑΕ Ηρακλής κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών για αντικανονική συμμετοχή παίκτη (σ. σ. Τζος Χάγκινς) στον αγώνα με τον Ιωνικό καθώς αυτή η υπόθεση παραπέμφθηκε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έπειτα από συνεδρίαση του δ. σ. της «Ένωσης». Με ανακοίνωσή τους, οι «κυανόλευκοι» χαρακτήρισε δεδομένη την αθωότητά τους τονίζοντας ότι… «Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως θεωρεί δεδομένη την αθωότητα της στην κλήση του Αθλητικού δικαστή για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η φερεγγυότητα της ΚΑΕ Ηρακλής αποδεικνύεται από την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας και την σταθερή οικονομική συνέπεια απέναντι στους καλαθοσφαιριστές της».

Στην ίδια ανακοίνωση εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ιωνικό. «Επίσης η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από τον τρίτο διαιτητή του αγώνα που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι και θεωρούμε πως με το σφύριγμά φάουλ στα 26" πριν τη λήξη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πάγια τακτική να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ζητάμε το αυτονόητο, την δίκαιη αντιμετώπιση».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα