Στον Αθλητικό Δικαστή το θέμα του Ηρακλή, κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών!

Στον Αθλητικό Δικαστή το θέμα του Ηρακλή, κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών!

bet365

Το ζήτημα με την παράτυπη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή και πλέον ο Ηρακλής κινδυνεύει με αφαίρεση δυο βαθμών!

Ο Χάγκινς χρησιμοποιήθηκε στην ήττα από τον Ιωνικό στο Ιβανώφειο δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής, από τη στιγμή που η ΚΑΕ Ηρακλής δεν είχε φορολογική ενημερότητα κι έτσι ήταν αδύνατον να παρουσιάσει επαγγελματικό συμβόλαιο του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Ο Ιωνικός δεν κατέθεσε ένσταση ωστόσο οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή και έχουν έννομο συμφέρον, διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Δευτέρας 1/3.

Εκεί, η πλευρά του Ηρακλή υποστήριξε πως το συμβόλαιο εστάλη με email το οποίο δεν… έφτασε. Ορισμένες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ζήτησαν επιείκεια, όμως οι υπόλοιποι δεν συμφώνησαν και υποστήριξαν ότι για λόγους διαφύλαξης της αξιοπιστίας και κανονισμών του πρωταθλήματος της Basket League, το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή

Κάτι που τελικά έγινε. Ο Αθλητικός Δικαστής θα αποφασίσει αν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και πλέον ο «Γηραιός» κινδυνεύει με αφαίρεση δυο βαθμών!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα