Επιστρέφει στην Basket League ο Αναστόπουλος μετά από απόφαση της ΕΟΚ (pic)

Gazzetta team
Επιστρέφει στην Basket League ο Αναστόπουλος μετά από απόφαση της ΕΟΚ (pic)

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως παρατείνεται για ένα έτος το δικαίωμα στους διαιτητές που αποχώρησαν λόγω ηλικίας το 2020 να «σφυρίζουν» παιχνίδια, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Αναστόπουλο να επιστρέψει στα παρκέ
bwin – Δες τους τελικούς του NBA σε live streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αυτή η απόφαση λήφθηκε, όπως εξηγείται, λόγω της κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, η οποία «έκοψε» πρόωρα την πορεία τους στα παρκέ.

Έτσι, ο Αναστόπουλος, αλλά και οι Μπήτης, Παφίλης και Διαμαντής, είναι οι τέσσερις διαιτητές που έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν και πάλι στα παρκέ, μετά από αυτή την απόφαση, για την οποία έδρασε η ΕΟΚ αυτοβούλως και δεν είχε δώσει σχετική άδεια η FIBA.

Όσον αφορά τον πρώτο, είχε ζητήσει τον προηγούμενο Φεβρουάριο με έγγραφό του να μην «σφυρίζει» μέχρι νεωτέρας κι έκανε σκέψεις για αποχώρηση. Επίσης, όσον αφορά τους τέσσερις διαιτητές, κανείς τους δεν έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια της σεζόν και δεν έχει περάσει τα απαραίτητα τεστ. Μένει να δούμε τι θα γίνει, για να καλυφθεί το κενό.

Αναλυτικά:

«Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ' αριθμ. 194/5-10-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιστροπής της Ε.Ο.Κ. παρατείνεται για ένα (1) έτος το δικαίωμα στους διαιτητές που αποχώρησαν λόγω ηλικίας το 2020 με τη συμπλήρωση του 50ου έτους της ηλικίας τους, να ορίζονται ως διαιτητές στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. αποκλειστικά στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η μη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, λόγω της πανδημίας του covid-19».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED