Ο Αναστόπουλος ζήτησε από την ΚΕΔ να μην «σφυρίζει» μέχρι νεωτέρας

Gazzetta team
Ο Αναστόπουλος ζήτησε από την ΚΕΔ να μην «σφυρίζει» μέχρι νεωτέρας

bet365

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος με έγγραφό του στην ΚΕΔ ζήτησε να μην υπολογίζεται για τους αγώνες της ΕΚΟ Basket League. Σκέψεις για αποχώρηση.

Ο εν λόγω ρέφερι κληρώθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ Ηφαίστου και ΠΑΟΚ (29/02, 15:00), ωστόσο με έγγραφό του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζήτησε να αντικατασταθεί και να μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Ο Αναστόπουλος, που φτάνει το όριο ηλικίας (50), ήταν στην τριάδα των διαιτητών που σφύριξαν στον Τελικό Κυπέλλου και τα παράπονα των ανθρώπων του Προμηθέα (και) στο πρόσωπό του ήταν πολλά, ενώ υπενθυμίζεται πως είχε γίνει στόχος οπαδών του Ολυμπιακού κάτω από το σπίτι του την περσινή σεζόν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες είναι απογοητευμένος με το συνολικό πλαίσιο της διαιτησίας και σκέφτεται μέχρι και την οριστική του αποχώρηση από το χώρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα