Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Ντραγκίτσεβιτς!

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Ντραγκίτσεβιτς!

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Ντραγκίτσεβιτς!

bet365

Ο Άρης κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και με την ταυτόχρονη δέσμευση άμεσης αποπληρωμής του περσινού χρέους είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Οι τελικές συζητήσεις με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς έγιναν υπό την πίεση του χρόνου καθώς αύριο (15/7) εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης του και ενεργοποιείται ο δεύτερος όρος του συμβολαίου του ο οποίος προβλέπει να εισπράξει το ποσό των 130.000 ευρώ. Στις επαφές των προηγούμενων ημερών, ο Μαυροβούνιος σέντερ ήταν αρνητικός στην πρόταση του Άρη για μείωση απολαβών της τάξεως του 40% και για την ακρίβεια δεν δεχόταν να μειώσει τις αποδοχές του κάτω από τα 100-110 χιλιάδες ευρώ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης είχε δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν να συμφωνήσει με τον παίκτη στο ποσό που αναφέραμε παραπάνω και η δεύτερη να του κατέβαλε μέχρι αύριο περί των 50.000 ευρώ, δηλαδή τα οφειλόμενα αλλά και τη ρήτρα αποδέσμευσης της τάξεως των 20.000 ευρώ. Κατόπιν διαδοχικών συζητήσεων στο τελευταίο 24ώρο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σ’ ένα ποσό μεταξύ 100-110 χιλιάδων ευρώ κι έτσι (εκτός απροόπτου) ο Ντραγκίτσεβιτς θα παραμείνει στον Άρη και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα