Άρης: Αποφασίζει για Ντραγκίτσεβιτς, «αγκάθι» το συμβόλαιό του

Άρης: Αποφασίζει για Ντραγκίτσεβιτς, «αγκάθι» το συμβόλαιό του

Άρης: Αποφασίζει για Ντραγκίτσεβιτς, «αγκάθι» το συμβόλαιό του

bet365

Μέχρι την Τετάρτη (15/7) ο Άρης θα πρέπει να έχει αποφασίσει για το συμβόλαιο του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς καθώς είτε θα καταβάλλει ρήτρα αποδέσμευσης 20.000 ευρώ ή θα «φορτωθεί» συμβόλαιο 130.000 ευρώ!

Για περίπου 24 ώρες ακόμη, οι «κίτρινοι» έχουν το… μαχαίρι και το καρπούζι επί της υπόθεσης του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς καθώς μέχρι την Τετάρτη (15/7) έχουν τη δυνατότητα ακύρωσης της επόμενης χρονιάς του συμβολαίου του παίκτη, καταβάλλοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης των 20.000 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Μαυροβούνιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο των 130.000 ευρώ και φυσικά οι Θεσσαλονικείς θα φορτωθούν ένα ποσό το οποίο ανταποκρίνεται σχεδόν στο 1/3 του αγωνιστικού προϋπολογισμού που έχουν κατά νου. Κοινώς, μοιάζει τουλάχιστον απαγορευτικό να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση συμβολαίου αυτού του ύψους.

Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια της αυριανής (14/7) ημέρας θα πρέπει να αποφασίσουν το μέλλον αυτής της ιστορίας. Μέχρι στιγμής, οι συζητήσεις με τον 34χρονο σέντερ δεν οδήγησαν πουθενά. Ο Άρης είχε προτείνει ποσό μεταξύ 70-75 χιλιάδων ευρώ αλλά ο Ντραγκίτσεβιτς αρνήθηκε να μειώσει το συμβόλαιό του κάτω από 100-110 χιλιάδες ευρώ. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι στην περίπτωση που δεν εισπράξει τα οφειλόμενα (σ. σ. εκ των οποίων το συντριπτικό μέρος αφορά του μήνες Μάρτιο και Απρίλιο όπου δεν υπήρχε Πρωτάθλημα) αλλά και τη ρήτρα αποδέσμευσης των 20.000 ευρώ, θα διεκδικήσει το σύνολο του συμβολαίου!

Υπό αυτές τις συνθήκες κι αν ο παίκτης δεν συμβιβαστεί με το ποσό που του δίνει ο Άρης, το πιθανότερο είναι να του καταβληθεί η ρήτρα των 20.000 ευρώ καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψει νέος «μπελάς», πέραν των ήδη υπαρχόντων.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα