ΕΟΚ: Ο Μαυραγάνης παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ
Ο Γιώργος Μαυραγάνης, συνεργάτης του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, είναι το τελευταίο πρόσωπο που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες και τις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται στο φως για το ελληνικό μπάσκετ, σύμφωνα με το «Law and Order».
Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (21/10), ενώ παράλληλα εκδόθηκαν άλλα πέντε εντάλματα, μεταξύ των οποίων και η διαιτητής Βάσω Τσαρούχα, η οποία οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής το απόγευμα της ίδιας μέρας, έχοντας μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό.
Οι κατηγορούμενοι διώκονται κατά περίπτωση για δωροδοκία και δωροληψία. Οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Γιαννακόπουλος για το Basketgate: «Tα χρήματα που βρέθηκαν στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Γκριγκόνις για το Basketgate: «Ο Γιαννακόπουλος τα έλεγε και τώρα εκείνος είναι αυτός που γελάει!»
- Παπαπέτρου στο Gazz Floor: «Το πιο σημαντικό για τον Ματίας είναι το πόσο γερά πατάει, φέτος είναι στα δικά του στάνταρ»