Προμηθέας: Πέτυχε αναστολή της απόφασης στο Πρωτοδικείο

Προμηθέας: Πέτυχε αναστολή της απόφασης στο Πρωτοδικείο

Newsroom
Προμηθέας: Πέτυχε αναστολή της απόφασης στο Πρωτοδικείο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το Πρωτοδικείο δικαίωσε τον Προμηθέα που πέτυχε αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Προμηθέας Πάτρας δεν είχε λάβει πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των Αχαιών. Είχαν αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος με την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της GBL.

Λίγες μέρες μετά το Πρωτοδικείο δικαίωσε την ομάδα της Πάτρας και αναστέλλει την απόφαση της ΕΕΑ. Κάτι που σημαίνει πως δεν κινδυνεύει με τιμωρία.

Έτσι η ΕΕΑ θα πρέπει να χορηγήσει πιστοποιητικό στον Προμηθέα, με την ομάδα να μην κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα