Προμηθέας: Τέλος ο Κένταλ ΜακΚάλουμ από τους Πατρινούς
Ο Κένταλ ΜακΚάλουμ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Προμηθέα ως ο κορυφαίος πασέρ του Basketball Champions League, αποτελώντας τον πρώτο ξένο των Πατρινών για τη σεζόν 2025/26.
Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στην ομάδα του Κούρο Σεγκούρα, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο ΜακΚάλουμ μέτρησε 10.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ σε 11 συμμετοχές στη Stoiximan GBL.
Εξάλλου, ο Ηρακλής ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν ενώ ο Καρλ Γκαμπλ αποχώρησε από τη Μύκονο και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αμβούργο.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας
«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Kendale McCullum. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Άταμαν: «Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα τρία τελευταία ματς στην Euroleague»
- Stoiximan GBL: Η βαθμολογία της GBL μετά τις νίκες του Περιστερίου, του Άρη, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ
- Προμηθέας - Παναθηναϊκός 63-96: Τα highlights της εύκολης νίκης των «πρασίνων» στην Πάτρα
