Stoiximan Basket League: Η πρώτη του Πόρτερ Τζούνιορ μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Οικονόμου
Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο και ο ΠΑΟΚ την Καρδίτσα στα δύο παιχνίδια της ημέρας για τη Stoiximan Basket League, με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Με δύο παιχνίδια για τα play out συνεχίζεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η δράση, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να είναι οι οικοδεσπότες της ημέρας.

Παίρνοντας όμως τα πράγματα με τη σειρά, στις 17:15 (ΕΡΤ3) η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο, χωρίς τον κόσμο της στα Λιόσια. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας και να επιστρέψουν στις νίκες.

Με την αποχή που ξεκίνησαν οι παίκτες να σταματά την Παρασκευή (12/4) και με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήσεις έκτοτε. Με την ΑΕΚ να βρίσκεται στις 10 νίκες και να θέλει να... τελειώνει με την υπόθεση της 7ης θέσης, ενόψει και των play off που ακολουθούν.

Λίγη ώρα αργότερα, στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Καρδίτσα (20:15, ΕΡΤ3), με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να κάνει πρεμιέρα μπροστά στο κοινό των «ασπρόμαυρων». Ο Αμερικανός έκανε ντεμπούτο απέναντι στο Λαύριο και αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του στη Stoiximan Basket League, με τον Στάθη Νεραντζάκη όμως να μην έχει στη διάθεσή του στον Σταύρο Σχίζα που ταλαιπωρείται από θλάση.

Από την άλλη πλευρά, η Καρδίτσα, απαλλαγμένη πλήρως από το άγχος της παραμονής, μπαίνει στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα - 3η αγωνιστική

Top-6

Play Out

Κατάταξη

  1. Ολυμπιακός 22-2
  2. Παναθηναϊκός AKTOR 22-1
  3. Περιστέρι bwin 16-9
  4. Προμηθέας 15-9
  5. Άρης 13-12
  6. Κολοσσός 9-16
  7. ΑΕΚ Betsson 10-14
  8. Μαρούσι 9-16
  9. Λαύριο 9-15
  10. ΠΑΟΚ 9-15
  11. Καρδίτσα 8-16
  12. Απόλλων Πάτρας 4-21
  • Οι δυο πρώτες ομάδες από τα Play Out προκρίνονται στα Play off καταλαμβάνοντας τις θέσεις 7-8 ανεξαρτήτως των βαθμών που θα συγκεντρώσουν.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα