Μπαρτζώκας: «Ίσως πρέπει να χάσουμε κάποιο ματς για να καταλάβουν οι παίκτες ότι δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν»

Γιώργος Μπαρτζώκας
Το κίνητρο των παικτών έφερε στο προσκήνιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη δύσκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου για τη 2η αγωνιστική του γ' γύρου της Stoiximan Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πως ο γ' γύρος της Stoiximan Basket League έχει δυσκολίες, με τον Ολυμπιακό να κάνει ανατροπή για να επικρατήσει του Περιστερίου στο ΣΕΦ. Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στο κίνητρο και ανέφερε πως ίσως θα ήταν καλό για την ομάδα του να χάσει κάποιο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Νομίζω ότι πρέπει να συμβιβαστούμε όλοι πως αυτοί τη στιγμή το κίνητρο, η συγκέντρωση και η διάθεση των παικτών έχει επικεντρωθεί στα παιχνίδια της EuroLeague. Παρόλα αυτά ο γ' γύρος έχει παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες της Stoiximan Basket League οι οποίες παίζουν χωρίς το "πρέπει" και έχουν κίνητρο να παίξουν καλά μαζί μας.

Έχει συμβεί σε 4-5 παιχνίδια που θεωρούμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς να προσπαθούμε. Στο τέλος χρειάζεται αρκετή ενέργεια και διάθεση από όλους μας για να κερδίσουμε. Καμία φορά αναρωτιέμαι ότι το πρόβλημα είναι πως κερδίζουμε. Μήπως πρέπει να χάσουμε κάποιο ματς για να καταλάβουν και οι παίκτες ότι στον επαγγελματισμό σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και καλή επιτυχία κόντρα στη Βόννη. Εμείς να επικεντρωθούμε στην Παρασκευή με τη Φενέρ που θα είμαστε διαφορετική όσον αφορά την προσέγγιση».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα