Σπανούλης: «Αντιδράσαμε μετά τη Βόννη, δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό»

Βασίλης Σπανούλης
Στην πολύ καλή εμφάνιση του Περιστερίου για τρία δεκάλεπτα απέναντι στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Το Περιστέρι bwin υπήρξε αρκετά ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα στο ΣΕΦ, αλλά παρόλο που προηγήθηκε με 12 πόντους, τελικά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική του γ' γύρου της Stoiximan Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την πίστη που έχει στους παίκτες του, που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, ενώ τόνισε πως είναι δική του δουλειά να έχει έτοιμη την ομάδα ενόψει της Βόννης, για να ισοφαρίσει την Τετάρτη το Περιστέρι σε 1-1 τη σειρά.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την ομάδα μου που ήταν εξαιρετική. Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό για 28 λεπτά. Πιστεύω ελέγχαμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, δεν αντέξαμε παραπάνω αν και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι αντιδράσαμε μετά το παιχνίδι με τη Βόννη που παίξαμε πάρα πολύ άσχημα και γενικά ένα παιχνίδι που εμφανίσαμε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που συνηθίσαμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε για να προετοιμαστούμε για την Τετάρτη, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, ειδικά σε όσους έχουν φορτωθεί.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο ματς της Τετάρτης για να ασχοληθούμε με τη Βόννη».

Για την κούραση και τη διαχείριση ενόψει Βόννης: «Εμείς έχουμε μία φιλοσοφία πως κάθε μέρα στην προπόνηση παίζουμε 100%, σε κάθε παιχνίδι ασχέτως με το πώς θα διαχειριστώ τους χρόνους. Τα παιδιά είχαν αυτήν τη διάθεση. Όταν παίζεις κάποια ματς για πλάκα, αυτό σου γυρίζει μπούμερανγκ, χαλαρώνεις χωρίς λόγο. Δεν είμαστε τέτοια ομάδα, έχουμε χτίσει μια ταυτότητα, αυτό βλέπει όλη η Ελλάδα. Πολλά παιδιά έκακαν στεπ απ σήμερα και έδειξαν ότι αξίζουν να έχουν ρόλο. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά, είναι δική μου δουλειά να έχω έτοιμη την ομάδα την Τετάρτη».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα