Περιστέρι: Οι φίλοι του ονειρεύονται Final Four στο BCL, με πανό «Road to Belgrade» (vid)

Περιστέρι: Οι φίλοι του ονειρεύονται Final Four στο BCL, με πανό «Road to Belgrade» (vid)

Newsroom
Περιστέρι

bet365

Τις «μάχες» με τη Βόννη και το Final Four του Basketball Champions League σκέφτονται ήδη οι φίλοι του Περιστερίου, αποθεώνοντας τους παίκτες της ομάδας μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

Το Περιστέρι Bwin ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 3ο γύρο της Stoiximan Basket League. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 98-90 του Κολοσσού Ρόδου και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη Βόννη, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Κάτι που φυσικά κάνει τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται. Δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με ένα πανό που έγραφε «στον δρόμο για το Βελιγράδι», τοποθεσία στην οποία θα γίνει το Final Four της διοργάνωσης.

Οι παίκτες πήγαν προς το μέρος τους και αποθεώθηκαν, δεχόμενοι τις... ψυχολογικές ντόπες ενόψει του παιχνιδιού στη Γερμανία, την Τετάρτη (2/3 - 20:00).

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Περιστερίου με τους φίλους της ομάδας

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα