Παναθηναϊκός: Ξεκούραση για Γκραντ ενόψει Βίρτους

Παναθηναϊκός: Ξεκούραση για Γκραντ ενόψει Βίρτους

Newsroom
Γκραντ

bet365

Τον Τζέριαν Γκραντ αποφάσισε να αφήσει εκτός 12άδας ο Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα Πάτρας, θέλοντας να τον έχει ξεκούραστο για το σπουδαίο ραντεβού με τη Βίρτους στην Μπολόνια.

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι ο ξένος που μένει εκτός 12άδας του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (20:15, Live ΕΡΤ3 και Gazzetta), στην τελευταία αγωνιστική του 2ου γύρου της Stoiximan Basket Laegue.

Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να τον αφήσει εκτός μιας και κουβαλάει από την αρχή της σεζόν αρκετό βάρος με συνεχόμενα παιχνίδια. Οι «πράσινοι» άλλωστε προέρχονται από διπλή αγωνιστική και έχουν μπροστά τους το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Βίρτους στην Μπολόνια.

Έτσι ο Γκραντ θα προφυλαχτεί, με τους Ναν, Βιλτνόζα, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι να αποτελούν τους έξι που θα μπουν στη 12άδα κόντρα στους Πατρινούς. Ο Βιλντόζα ήταν ο τελευταίος που επέστρεψε στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ενώ και ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπήκε στις προπονήσεις την Κυριακή (24/3) και είναι ορατό το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα