Ζούρος: «Αυτό που γίνεται φέτος είναι αστείο»!

Ζούρος: «Αυτό που γίνεται φέτος είναι αστείο»!

Newsroom
.

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι και την ήττα της ΑΕΚ από την ομάδα των δυτικών προαστίων για το γεγονός ότι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής πραγματοποιούνται σε διαφορετικές μέρες!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι bwin και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την έκτη θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια, ο Ηλίας Ζούρος ξέσπασε στην κάμερα της ΕΡΤ για το γεγονός ότι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του β' γύρου δεν έγιναν την ίδια μέρα και ώρα.

«Για να λέμε τα πράγματα σωστά. Αυτό που γίνεται φέτιος είναι αστείο! Δεν γίνεται να γίνονται ματς άλλες μέρες. Παιχνίδια που επηρεάζουν την κατάσταση δε γίνεται να γίνονται άλλες μέρες. Είναι αστείο» είπε ο κόουτς της ΑΕΚ.

Όσον αφορά το ματς, ανέφερε: «Είναι γνωστό ότι είμαστε άτυχοι. Τραυματίστηκε ο Νάιτ στο πέμπτο λεπτό. Με τον Χολ μαζί θα μπορούσαμε να τρέξουμε και να πιέσουμε. Θεωρώ ότι κουραστήκαμε. Ο Κουζμίνσκας έπαιξε με πυρετό. Μας λείπει ένα πεντάρι. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ επανέλαβε όσα είπε για το πρόγραμμα.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Τελικά μερικές φορές χρειάζεται και η τύχη. Όταν στο 5ο λεπτό τραυματίζεται ο καλύτερος αμυντικός μας (σ.σ. ο Νάιτ) και ένα σχήμα που είχαμε δοκιμάσει και πιστεύαμε ότι θα μας πήγαινε καλά. Ο Μπράντον Νάιτ τραυματίζεται και πηγαίνει στο νοσοκομείο γιατί είμαστε πολύ… τυχεροί. Ο Κουζμίνσκας ήταν να μην παίξει σήμερα. Ήρθε με πυρετό. Αγωνίστηκε. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό.

Μας λείπουν οι ψηλοί. Άλλα πράγματα δεν θέλω να πω. Αυτό που θέλω να πω όμως και το λέω με κεφαλαία γράμματα, σε μία λίγκα που θέλει να λέγεται σοβαρή, να γίνονται άλλη μέρα, άλλοι αγώνες, που κρίνουν την 6η θέση. Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.

Τελευταία αγωνιστική, τα ματς πρέπει να γίνονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Όπως καταλαβαίνετε, όταν κάποιοι γνωρίζουν το αποτέλεσμα, κάποια πράγματα μαγειρεύονται όπως πάντα, έτσι όπως πρέπεινα μαγειρευτούν για να κατατάξουν τις ομάδες όπως θέλουν και αυτό είναι ντροπή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ για την συμπαράσταση.

Τους ευχαριστούμε ιδαιίτερα. Ζητάμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και πρώτα από όλους εγώ, γιατί αρχηγός είναι πάντα ο προπονητής. Προχωράμε. Κοιτάμε ψηλά. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν πρέπει να παλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο και για ό,τι καλύτερο μπορούμε», είπε αναλυτικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα