Σπανούλης: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από τα παιδιά στη σειρά»

Τι είπε ο Σπανούλης για το Game 5

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν απόλυτα ικανοποημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό, εξηγώντας ότι δεν έχει να ζητήσει κάτι παραπάνω από τους παίκτες του.

Μετά το τέλος του Game 5 και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου bwin, o 40χρονος τεχνικός τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, συγχαρητηρια και στην ομάδα μου. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο να παλέψει στα ίσια με μια ομάδα Ευρωλίγκας, άλλου διαμετρήματος, με άλλες παραστάσεις. Καταφέραμε με καλό μπάσκετ να φέρουμε τη σειρά σε 5ο παιχνίδι. Για δύο ημίχρονα στο ΟΑΚΑ ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Είναι λογικό, δεν αντέξαμε παραπάνω. Πολλά παιδιά κουραασμένα, εξουθενωμένα θα έλεγα. Και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, στο 3ο και στο 5ο παιχνίδι.»

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ περήφανος, για εμένα έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευχαριστημένος από αυτή τη σειρά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δείξαμε νοοτροπία, νικήσαμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές με πάρα πολύ καλό μπάσκετ και δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τα παιδιά σε αυτή τη σειρά. Τώρα πάμε να συγκεντρωθούμε για τους μικρούς τελικούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλον τον οργανισμό. Να τελειώσουμε τη χρονιά όπως μας αξίζει και με σωστό τρόπο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα