Σπανούλης: «Δεν παρατήσαμε το ματς, δύσκολο να αντεπεξέλθεις με τόσο υψηλά ποσοστά του αντιπάλου»

Σπανούλης: «Δεν παρατήσαμε το ματς, δύσκολο να αντεπεξέλθεις με τόσο υψηλά ποσοστά του αντιπάλου»

Όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας για το παιχνίδι υπογράμμισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε πολύ πιο ανταγωνιστική απ' ότι στο Game 1 του ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του 3ου ημιτελικού και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου, ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί για δύο δεκάλεπτα, το δεύτερο και τέταρτο, αλλά όχι καλοί στα άλλα δύο, το πρώτο και τρίτο. Ο Παναθηναϊκός, όπως και στο πρώτο ματς, σούταρε εξαιρετικά έχοντας 10/15 τρίποντα στην 3η περίοδο. Και όταν είσαι το αουτσάιντερ απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, μια ομάδα Euroleague, είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις με τέτοια ποσοστα».

Και συνέχισε: «Συνεχίσαμε να παλεύουμε, δεν παρατήσαμε το ματς και ο κόσμος θα το ευχαριστήθηκε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι καθώς ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα