Τακιανός: «Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ άξιζε την πρόκριση» (vid)

Τακιανός: «Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ άξιζε την πρόκριση» (vid)

Τακιανός: «Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ άξιζε την πρόκριση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League έπειτα από τη νίκη επί του Προμηθέα στο Game 3 και ο Φώτης Τακιανός εξήγησε πως το ζητούμενο είναι να μπουν οι βάσεις ώστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» να διεκδικήσει τίτλους τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Προμηθέα με 81-78 και επέστρεψε στα ημιτελικά έπειτα από πέντε χρόνια με 2-1 νίκες στη σειρά με τους Πατρινούς. Πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό και ο κόουτς Φώτης Τακιανός ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Θα μείνω στο ότι έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι... Ένα παιχνίδι που έκρινε την ομάδα που πήγε στα ημιτελικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετές σεζόν θα εμφανιστεί στην τελική σειρά. Ήταν μια ιδιαίτερη νίκη που την αξίζει ο οργανισμός.

Γίνεται μια συλλογική προσπάθεια. Πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορεί να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική και να μπει στη διεκδίκηση των τίτλων. Δεν αγωνίστηκε ο Ράιλι λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής. Υπήρξε αναστάσωση σε μια καίρια θέση που όλα τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους. Τον κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να απολαύσουμε την πρόκριση. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι με τον επόμενο αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα