Καντζούρης: «Δεν παίξαμε με την σκληράδα και την ταυτότητα μας»

Newsroom
Καντζούρης: «Δεν παίξαμε με την σκληράδα και την ταυτότητα μας»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι Bwin και βρίσκεται πίσω με 1-0 στη σειρά των προημιτελικών. Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος.

«Δεν παίξαμε όπως αρμόζει σ’ ένα παιχνίδι των playoffs. Με 15-17 λεπτά μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερο μέσα σε μια έδρα με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Περιστέρι. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα σήμερα, αλλά από κει και πέρα, τώρα δεν είναι η ώρα για να ψάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Πρέπει να δούμε πολύ γρήγορα τι φταίει, έχουμε τρεις ημέρες μπροστά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο μας και να ξαναγυρίσουμε εδώ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν παίξαμε με την σκληράδα και την ταυτότητα μας που μας χαρακτήρισε ολόκληρη τη χρονιά.

Ειδικά στο σημείο που περάσαμε μπροστά εκεί έπρεπε να δείξουμε άλλο χαρακτήρα σαν ομάδα. Δεν το κάναμε, δώσαμε πάλι πάρα πολλούς φθηνούς πόντους στο Περιστέρι. Δεν είχαμε καλή αυτοσυγκέντρωση σε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα από κει και πέρα το Περιστέρι είναι μια καλή ομάδα έχει καλούς παίκτες, καλή κατεύθυνση και ήταν φυσιολογικό αυτό το οποίο έγινε», ήταν τα λόγια του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα