Γουίλιαμς: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο μας»

Γουίλιαμς: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο μας»

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Κολοσσός.

bet365

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς έκανε λόγο για μία σειρά... νοκ άουτ αγώνα για τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Κολοσσού και έκανε το 1-0 στη σειρά των play-offs. Με τον Ντέρικ Γουίλιαμς να εξηγεί πως οι «πράσινοι» βλέπουν όλες τις αναμετρήσεις σαν να έχουν χαρακτήρα νοκ άουτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέρικ Γουίλιαμς στην ΕΡΤ:

«Είχαμε μια βδομάδα που δεν παίξαμε, αυτό μας στοίχισε στο ξεκίνημα του αγώνα. Πρέπει να μπούμε ξανά σε ρυθμό γιατί έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας, όπως αυτό που ακολουθεί με τον Κολοσσό. Έχουμε κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο μας. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, κάθε ματς είναι νοκ άουτ. Θέλουμε να κερδίζει η ομάδα, να βάζουμε την ίδια ενέργεια, να έχουμε συνέπεια σε κάθε παιχνίδι.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε ο Πονίτκα, μπορεί να παίξει σε πολλά σχήματα. Και ο Γκριγκόνις είναι ξανά μαζί μας. Είχαμε αρκετά προβλήματα, όμως είναι ωραίο που είμαστε πλήρεις και συνεχίζουμε έτσι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα