Γιαννακόπουλος: Στο ΟΑΚΑ και σφοδρή επίθεση στους παίκτες

Γιαννακόπουλος: Στο ΟΑΚΑ και σφοδρή επίθεση στους παίκτες

Εξαλλος ο γιαννακόπουλος

bet365

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την επιστροφή της ομάδας από το Περιστέρι και τα... έχωσε στους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν, τόσο σε αυτό το ματς, όσο και γενικά το τελευταίο διάστημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος μετά και την ήττα των «πρασίνων» από το Περιστέρι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ μετά την επιστροφή της ομάδας από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και να τα... ψάλλει στους παίκτες της ομάδας!

Θα μπορούσε να πει κάποιος «ποιος τον είδε και τον φοβήθηκε» καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στους παίκτες της ομάδας για την εικόνα που παρουσίασαν για άλλη μια φορά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από το Περιστέρι στην αυλαία της κανονικής περιόδου.

Συγκεκριμένα έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους μετά και από αυτήν την ήττα ζητώντας άμεση αλλαγή της εικόνας στα play-offs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα