Βετούλας: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο της παραμονής»

Βετούλας: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο της παραμονής»

Newsroom
Ο Νικος Βετούλας

bet365

Ο Νϊκος Βετούλας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη παραμονή του Απόλλωνα στην κατηγορία, ενώ για το ματς του ΟΑΚΑ απλά είπε ότι ήθελε όλοι να το χαρούν και να το διασκεδάσουν.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Βετούλας, τόνισε: «Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα που ήμασταν ήδη στην Basket League, αυτό το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακήρα. Αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε κάτι. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας ο οποίος δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός. Θέλαμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Τώρα περιμένουμε το ματς στην έδρα μας που έιναι στα μέτρα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε για κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Για τη φετινή σεζόν στην Basket League: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Μεχρι τον Δεκέμβριο ήμαν σε καλό επίπεδο, τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά. Μετά τη φυγή του Τέιλορ αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με την αντικατάστασή του. Ακόμα και όταν ήρθε ο Μακ έμεινε για κάποια ματς εκτός. Όμως από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα άλλαξε η εικόνα μας προς το καλύτερο, ενώ και ο Βερτζ είχε ενσωματωθεί με το κλίμα της ομάδας».

Για την επόμενη σεζόν: «Ποια επομενη σεζόν; Ακόμα είναι νωρίς. Να τελειώνουμε και έχουμε καιρό..»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα