Σερέλης: «Πρώτο κριτήριο η υγεία για την εξάδα των ξένων για τα play-offs»

Σερέλης: «Πρώτο κριτήριο η υγεία για την εξάδα των ξένων για τα play-offs»

Newsroom
Ο Χρήστος Σερέλης

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην επιλογή της τελικής εξάδας των play-offs εξηγώντας ότι το πρώτο κριτήριο εχει να κάνει με την υγεία των παικτών.

Μετά την εύκολη επικράτηση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, ο 49χρονος τεχνικός είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είχαμε δύο στοχους. Πρωτος στοχος ήταν να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και ο δεύτερος να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Να ξεκουράσουμε επίσης τα παιδιά που έχουν τραβήξει κουπί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Πήγαμε καλά και στα δύο κομμάτια. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση, όχι όμως και στην άμυνα. Υπήρχε διάθεση και προσπάθεια απ' όλους. Είχαμε ένα καλό rotation καθώς ακολουθεί σε δύο ημέρες και ένα σημαντικό παιχνίδι για την Basket League».

Για την επιλογή της τελικής εξαδας ξένων ενόψει των play-offs: «Το πρώτο κριτήριο θα είναι η υγεία των παικτών. Να δούμε εάν είναι όλοι υγιείς. Αν είναι όλοι υγείς θα μετρήσει να προπονηθούμε όλοι μαζί και μετά να δούμε με ποια εξάδα θα μπορέσει να λειτουργήσει η χημεία της ομάδας. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο χτίσιμο που έχει γίνει και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι όποια εξάδα και αν αποφασίσουμε θα μπορέσει να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν στην ομάδα».

Για τους τραυματίες: «Κάθε μέρα περιμένω ενθαρρυντικά νέα αλλά και αυτήν την εβδομάδα θα τη βγάλουμε χωρίς τους Πονίτκα και Γουόλτερς. Το κακό σε αυτήν την υπόθεση εργασίας είναι ότι θα πρέπει να πάρω την απόφαση χωρίς να τους έχουμε δει καν στο γήπεδο. Ο Πονίτκα για εμένα είναι πολύ κομβικός παίκτης. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρει αλλά κάνει πράγματα τα οποία μπορεί να συνδυάσει σε πολλές πεντάδες. Εφόσον είναι στην ομάδα και υγιής δεν υπάρχει σκέψη στο μυαλό μου να κοπεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα