ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Γουίλιαμς με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Γουίλιαμς με τον Παναθηναϊκό

Ο Κένι Γουίλιαμς με τον προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Καντζούρη.

bet365

Η συμμετοχή του Κένι Γουίλιαμς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (25/3, 19:15) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η απουσία του Κένι Γουίλιαμς, με δεδομένη και εκείνη του Γιάνις Στρέλνιεκς, ήταν ιδιαίτερα φανερή στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μάλαγα, με τους «κιτρινόμαυρους» να στερούνται δύο σημαντικές λύσεις στο μακρινό σουτ.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει (25/3, 19:15) και στην Ένωση περιμένουν να μάθουν τη διαθεσιμότητα του Γουίλιαμς. Αυτή τη στιγμή, ο Αμερικανός γκαρντ κρίνεται αμφίβολος και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αρχικά μετά την προπόνηση την παραμονή του αγώνα και ύστερα (αν χρειαστεί) ανήμερα της αναμέτρησης. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, αλλά χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα για να επιστρέψει σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα