Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις αντί Άντριους στην Basket League

Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις αντί Άντριους στην Basket League

Ο Μάριους Γκριγκόνις δηλώθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Basket League

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία αλλαγή στο ρόστερ και ο Μάριους Γκριγκόνις πήρε τη θέση του Άντριου Άντριους στην Basket League. Παίζει μόνο στην EuroLeague ο Τόμας.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός διευθέτησε την αποδέσμευση του Άντριου Άντριους λύνοντας τη συνεργασία του με τον Αμερικανό γκαρντ, το ζήτημα είχε να κάνει με το ρόστερ που θα παρουσίαζαν οι «πράσινοι» στην τελική ευθεία της regular season στην Basket League.

Πλέον ο Μάριους Γκριγκόνις θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην Basket League, παίρνοντας τη θέση του Άντριους στο ρόστερ.

Έτσι οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τις αλλαγές τους ως το τέλος της σεζόν ενώ σε ό,τι αφορά τον Ματ Τόμας, ο Αμερικανός πρώην NBAer που αποκτήθηκε μεσούσης της χρονιάς θα αγωνιστεί μόνο στην EuroLeague και συγκεκριμένα στα πέντε ματς που απομένουν ενώ υπάρχει οψιόν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πλέον ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με επτάδα ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα τους Γουόλτερς, Λι, Γουίλιαμς, Μπέικον, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις και Πονίτκα. Πριν από την έναρξη των playoffs, πρέπει να επιλέξει τους έξι εξ αυτών, αφήνοντας εκτός ρόστερ τον έναν.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει μπροστά της τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/3) από το οποίο θα απουσιάσει ο τραυματίας Ματέους Πονίτκα.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μέτρησε φέτος 8.3 πόντους, 3.3 ασίστ και 3.3 ασίστ μ.ό. στις πρώτες τρεις αγωνιστικές απέναντι στον Άρη, το Λαύριο και τον Ιωνικό, παίρνοντας τη θέση του Άντριους, ο οποίος αποχώρησε από το «τριφύλλι» έχοντας 4.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δυο συμμετοχές στην Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα