ΕΣΑΚΕ: Πανταζόπουλος, Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος για την προεδρία

ΕΣΑΚΕ: Πανταζόπουλος, Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος για την προεδρία

bet365

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Περιστέρι bwin, Γιώργος Πανταζόπουλος μαζί με τον πρώην πρόεδρο και παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές του ΕΣΑΚΕ μαζί με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΕΣΑΚΕ έπειτα από την προκήρυξη των αρχαιρεσιών που ορίστηκαν για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και όλα δείχνουν ότι σήμερα (9/3) οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία της διοργανώτριας αρχής της Basket League.

Έτσι, λοιπόν ο νυν πρόεδρος του Συνδέσμου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα απέναντι στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ Περιστέρι bwin, Γιώργο Πανταζόπουλο και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, άλλοτε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διορία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων εκπνέει την Παρασκευή (10/3), ωστόσο οι υποψήφιοι «κλείδωσαν» ήδη. Ο Γιώργος Πανταζόπουλος κατέθεσε χθες Τετάρτη (08/03) την υποψηφιότητά και το ίδιο έπραξε σήμερα Πέμπτη (09/03) ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα