Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε την απόφαση απόσυρσης της φανέλας με το «7»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε την απόφαση απόσυρσης της φανέλας με το «7»

Newsroom
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε την απόφαση απόσυρσης της φανέλας με το «7»

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το Νο7, αυτή που φόρεσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στα ένδοξα χρόνια του συλλόγου κι αυτό ανακοίνωσε επισήμως…

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπήρξε ο σπουδαιότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτός που… «άλλαξε τη ροή της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ», όπως σημείωσε και η ΚΑΕ στην επίσημη ανακοίνωσή της για την απόφαση απόσυρσης της φανέλας με το Νο7.

Η σχετική εκδήλωση θα γίνει στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ανήμερα Πρωταπριλιά και στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» σημείωσε ότι προσεχώς θα κοινοποιηθούν οι λεπτομέρειες τις εκδήλωσης καθώς επίσης και ότι θα υπάρξουν συλλεκτικά εισιτήρια.
«Μπήκε στη ζωή μας το καλοκαίρι του 1988 και από τότε που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα, άλλαξε τη ροή της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δύο Ευρωπαϊκοί τίτλοι, ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, συμμετοχή σε δύο ακόμη τελικούς Κυπέλλων Ευρώπης, αλλά και στο φάιναλ φορ της Αθήνας.

Έχοντας δίπλα του σπουδαίους συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον ανυπέρβλητο κόσμο του ΠΑΟΚ, οδήγησε την ομάδα μας σε μεγάλες στιγμές. Τις κορυφαίες της ιστορίας της.

Πέρασαν 23 χρόνια από τότε που σταμάτησε το μπάσκετ, 23 χρόνια από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα!

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα τιμήσει τον ένα και μοναδικό Μπάνε Πρέλεβιτς και θα αποσύρει τη φανέλα με το “7”, η οποία θα πάρει τη θέση της στην οροφή του PAOK Sports Arena, δίπλα στα λάβαρα των επτά τίτλων της ομάδας!

Η εκδήλωση τιμής του Μπάνε Πρέλεβιτς και η απόσυρση της φανέλας με το “7”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για την ειδική εκδήλωση και τα συλλεκτικά εισιτήρια του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα