Βεζένκοβ: «Τι να πω ότι δεν παίξαμε καλά; Το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα» (vid)

Βεζένκοβ: «Τι να πω ότι δεν παίξαμε καλά; Το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα» (vid)

Βεζένκοβ: «Τι να πω ότι δεν παίξαμε καλά; Το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα» (vid)
Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ για την τραγωδία στα Τέμπη αμέσως μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού στη Ρόδο, που διατήρησε τους «ερυθρολεύκους» αήττητους στη φετινή Basket League.

Ωστόσο, παρά το μεγάλο του τρίποντο στο φινάλε, ο Βεζένκοβ δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για μπάσκετ, όντας και αυτός συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ, ξέρω ότι θα αδικήσουμε την προσπάθεια του Κολοσσού, αλλά αυτό που συνέβη στη χώρα μας είναι μία τραγωδία ανείπωτη. Το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είμαι σοκαρισμένος, ελπίζω να είναι το τελευταίο που θα γίνει, οι αρμόδιοι φορείς, η πολιτεία, όποιος είναι αρμόδιος να δει τι έγινε γιατί τα λόγια στερεύουν όταν χάνονται νέες ψυχές. Ο Κολοσσός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, να τελειώσουμε εδώ και να συνεχίσουμε, έχουμε παιχνίδια την Τρίτη και την Πέμπτη. Είναι κλισέ, η ζωή συνεχίζεται αλλά μακάρι να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν για να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Τι να πω; Ότι δεν παίξαμε καλά; Αυτό το τριήμερο δεν παίζουμε καλά, την Τρίτη παίζουμε με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης αλλά νομίζω ότι δε χρειάζεται να μιλήσουμε για μπάσκετ σήμερα. Να αναπαυτούν εν ειρήνη όσοι έχασαν τη ζωή τους, κουράγιο στις οικογένειες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα