Παππάς: «Θέλουμε χρόνο, για να μπει ένα πλάνο μήνα Μάρτιο, από την απόλυτη αναρχία είναι λίγο άγαρμπο» (vid)

Παππάς: «Θέλουμε χρόνο, για να μπει ένα πλάνο μήνα Μάρτιο, από την απόλυτη αναρχία είναι λίγο άγαρμπο» (vid)

Παππάς: «Θέλουμε χρόνο, για να μπει ένα πλάνο μήνα Μάρτιο, από την απόλυτη αναρχία είναι λίγο άγαρμπο» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καρδίτσα και μίλησε για την εποχή Ράντονιτς, αλλά και τον στόχο του Παναθηναϊκού που είναι το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στην Kαρδίτσα και πριν τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, με τον Νίκο Παππά να μιλάει για τη θητεία του πρώην προπονητή της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο στόχο του πρωταθλήματος.

«Έπρεπε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι ήταν αγγαρεία και για τις δύο ομάδες Αν απομονώσουμε το αγωνιστικό πήραμε τη νίκη και τώρα έχουμε μπροστά μας διαβολοβδομάδα», είπε αρχικά ο Παππάς.

Και συνέχισε αναφορικά με την εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα: «Η εικόνα είναι αναμφισβήτητη. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, σε ένα επαγγελματικό πλάνο, σε ένα πλάνο πρωταθλητισμού. Θέλουμε και εμείς το χρόνο, γιατί για να μπει ένα πλάνο μήνα Μάρτιο, από την απόλυτη αναρχία είναι λίγο άγαρμπο.

Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που ίσως να μην ταίριαζε με βάση τα δικά μου βιώματα στον Παναθηναϊκό. Ο κάθε προπονητής έχει μια πορεία και δεν βρίσκεται τυχαία εδώ, αλλά η φιλοσοφία του ίσως να μην ταίριαξε με τα Παναθηναϊκά στάνταρ».

Για το τι βλέπει στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο: «Θεωρώ ότι κάνει καλή δουλειά. Αυτό που βλέπω με ικανοποιεί κινούμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι δύσκολο το έργο του. Και ο συγκεκριμένος προπονητής είναι δουλευταράς και έχει όρεξη. Η εικόνα έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε να βελτιωθεί και το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του στο παρκέ: «Έχασα και δύο βολές και ένα τρίποντο. Είναι λίγο αμήχανο για μένα να μιλάς σε μένα για πάσες. Μετά τα τρία χειρουργεία μπορώ να τρέχω ακόμα. Αλλά μπορώ να φοράω μία φανέλα που κανένας δεν μου χάρισε και την κέρδισα, και ας είναι εγωιστικό. Δεν είμαι εδώ για κάνω τον κομπάρσο και να βαράνε παλαμάκια επειδή μπήκα. Είμαι εδώ θέλω να βοηθήσω, θέλω να παίξω. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

Για τον στόχο της σεζόν: «Να μην κρυβόμαστε, για να κερδίσεις το πρωτάθλημα από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, τον πολύ καλά δουλεμένο Ολυμπιακό με τις μονάδες, την τακτική και το γενικότερο πλάνο, στα χαρτιά είναι πολύ δύσκολο. Χωρίς να ακούγεται κλισέ, Παναθηναϊκός είμαστε και την ώρα των τελικών πολλά πράγματα αλλάζουν.

Γι' αυτό θα ετοιμαστώ κι εγώ να δώσω αυτή την ενέργεια. Και άλλες χρονιές... κλέβαμε τίτλους γιατί δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στη χρονιά, το ίδιο θα επιδιώξουμε και τώρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα