Σερέλης: «Φαίνεται να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί Γουόλτερς και Γουίλιαμς, με σωστή νοοτροπία η ομάδα»

Newsroom
Σερέλης: «Φαίνεται να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί Γουόλτερς και Γουίλιαμς, με σωστή νοοτροπία η ομάδα»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης εξέφρασε την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ κλήθηκε να δώσει και την εικόνα των τραυματιών.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της Καρδίτσας με πολυφωνία, όμως αγωνιούσε για τους τραυματισμούς Γουίλιαμς και Γουόλτερς.

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη και εν συνεχεία με δύο γραμμές παρουσίασε τις αλλαγές στο σκεπτικό της ομάδας.

«Καταρχάς οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες και το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων ουσιαστικά. Πάντα η σκέψη μας θα βρίσκεται μαζί τους» ήταν τα πρώτα λόγια του Σερέλη.

Και προσέθεσε πως «Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω πολλά τεχνικά. Η ομάδα έχει καταλάβει τη νοοτροπία που θέλουμε να έχει και αυτό είναι που δουλεύουμε περισσότερο και θέλουμε να φτιάξουμε πρώτα και μετά να δούμε τα πάντα γύρω από την ομάδα. Σήμερα υπήρχε η σωστή νοοτροπία».

Μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για την κατάσταση των Γουόλτερς και Γουίλιαμς που αποχώρησαν τραυματίες: «Φαίνεται να μην είναι πολύ σοβαρά. Μίλησα και με το ιατρικό επιτελείο πριν. Ίσως και τη Δευτέρα να μπορούν να προπονηθούν. Ξεκινήσαμε με 11 παίκτες και μείναμε με 9 στην πορεία. Έχουμε και ένα πολύ δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα στον Μάρτιο και δεν θέλουμε άλλον τραυματισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα