Καστρίτης: «Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι»

Καστρίτης: «Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι»

Newsroom
Καστρίτης: «Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι»

bet365

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε πως όλοι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, με ειδική αναφορά στον Σανόγκο μετά και την επικράτηση του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 77-70.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη

«Νομίζω ότι ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Τα παιδιά δαπάνησαν τεράστια ποσοστά ενέργειας και για μια ακόμη φορά είμαι αναγκασμένος να πω ότι έτσι όπως ήταν οι συνθήκες δεν ήταν εύκολο. Στηριζόμαστε στην ενέργεια, τη σκληράδα και τη σκληρή άμυνα. Όταν λοιπόν έρχεται και πάλι τραυματισμός καθώς ο Βασίλης έμεινε εκτός στην τελευταία στιγμή αλλά και τα γρήγορα φάουλ, ουσιαστικά αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς κλασικό πεντάρι σε όλο το παιχνίδι. Ο Σανόγκο έκανε κατάθεση ψυχής. Αυτό που έγινε ήταν υπέρβαση θέλησης. Προσωπικά είμαι περήφανος για τα παιδιά. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί χωρίς αυτόν μπορεί να μην το είχαμε καταφέρει. Ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του πέρα από κάποιες εκρήξεις του ΠΑΟΚ. Να ξέρετε ότι αυτά τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι και στεναχωριούνται περισσότερο από κάθε άλλον όταν χάνουμε».

Ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε για τον MVP του αγώνα και απάντησε ότι… «η απώλεια του Καββαδά ανάγκασε όλους να κάνουν κάτι παραπάνω. Δε νομίζω ότι φαίνεται κάποιος., Μου αρέσει μπαίνοντας στα αποδυτήρια να βλέπω πρόσωπα και κορμιά παικτών που τα έδωσαν όλα. Αυτό είδα σήμερα. Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα παίκτες πεθαμένους από την κούραση. MVP λοιπόν ήταν η ομαδική αντίδραση και το γεγονός ότι όλοι κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσει η ομάδα».

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την άμυνα και απάντησε ότι… «η άμυνα έκανε τη διαφορά. Θέλουμε να δημιουργούμε πολλά λάθη στον αντίπαλο και να το μεταφράζουμε σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό κάνει πιο εντυπωσιακό το παιχνίδι μας. Αυτοί είμαστε κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε», ενώ ρωτήθηκε για τις χαμένες βολές. «Το σουτ θέλει πόδια και καθαρό μυαλό. Εμείς με την άμυνα που παίζουμε πολλές φορές οι παίκτες πάνε εξουθενωμένοι στην εκτέλεση. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και δεν την αλλάζουμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα