Basket League: Πράξη δεύτερη της 9ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Newsroom
Basket League: Πράξη δεύτερη της 9ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Η 9η αγωνιστική της Basket League συνεχίζεται με τη δεύτερη πράξη και τις... δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα ο Ιωνικός υποδέχεται τον Άρη.

Η δράση της Basket League και συγκεκριμένα η 9η αγωνιστική έχει δεύτερη πράξη- εκκρεμεί και ο αγώνας του Κολοσσού με το Περιστέρι - με δύο «τεστ» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (11/12 - 15:45 ΕΡΤ3, live στο Gazzetta) με σκοπό να διατηρήσουν το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια αυτή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ταρίκ Μπλακ που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να αφήσει κάποιον ξένο εκτός αποστολής. Από την άλλη, ο Τζέιλεν Ράιλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί από το επιτελείο της ομάδας.

Η ημέρα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11/12 - 19:15 ΕΡΤ3, live στο Gazzetta). Οι «πράσινοι» επιζητούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης στροφής, την ώρα που η «Ένωση» επιθυμεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στον Προμηθέα. Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς το απουσιολόγιο εστιάζει στα ονόματα των Μάριους Γκριγκόνις (οσφυαλγία), Νέιτ Γουόλτερς (ίωση) και Λευτέρη Μποχωρίδη (διάστρεμμα). Ο Ηλίας Καντζούρης από την άλλη, δεν έχει τη λύση του Φρέζιερ λόγω θλάσης, ενώ Γιάνις Στρέλνιεκς και Βασίλης Ξανθόπουλος είναι αμφίβολοι.

Νωρίτερα, ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τον Άρη στη Νίκαια (17:00) με την ομάδα του Κώστα Μέξα να θέλει το ροζ φύλλο αγώνα στην κούρσα της παραμονής και τους Θεσσαλονικείς να στοχεύουν σε ψηλότερα στρώματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (11/12):

  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (15:45)
  • Ιωνικός - Άρης (17:00)
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19:15)
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα