Basket League: Πράξη δεύτερη της 9ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Newsroom
Basket League: Πράξη δεύτερη της 9ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Η 9η αγωνιστική της Basket League συνεχίζεται με τη δεύτερη πράξη και τις... δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα ο Ιωνικός υποδέχεται τον Άρη.

Η δράση της Basket League και συγκεκριμένα η 9η αγωνιστική έχει δεύτερη πράξη- εκκρεμεί και ο αγώνας του Κολοσσού με το Περιστέρι - με δύο «τεστ» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (11/12 - 15:45 ΕΡΤ3, live στο Gazzetta) με σκοπό να διατηρήσουν το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια αυτή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ταρίκ Μπλακ που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να αφήσει κάποιον ξένο εκτός αποστολής. Από την άλλη, ο Τζέιλεν Ράιλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί από το επιτελείο της ομάδας.

Η ημέρα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11/12 - 19:15 ΕΡΤ3, live στο Gazzetta). Οι «πράσινοι» επιζητούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης στροφής, την ώρα που η «Ένωση» επιθυμεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στον Προμηθέα. Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς το απουσιολόγιο εστιάζει στα ονόματα των Μάριους Γκριγκόνις (οσφυαλγία), Νέιτ Γουόλτερς (ίωση) και Λευτέρη Μποχωρίδη (διάστρεμμα). Ο Ηλίας Καντζούρης από την άλλη, δεν έχει τη λύση του Φρέζιερ λόγω θλάσης, ενώ Γιάνις Στρέλνιεκς και Βασίλης Ξανθόπουλος είναι αμφίβολοι.

Νωρίτερα, ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τον Άρη στη Νίκαια (17:00) με την ομάδα του Κώστα Μέξα να θέλει το ροζ φύλλο αγώνα στην κούρσα της παραμονής και τους Θεσσαλονικείς να στοχεύουν σε ψηλότερα στρώματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (11/12):

  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (15:45)
  • Ιωνικός - Άρης (17:00)
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19:15)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα