ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ράιλι ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ράιλι ενόψει Ολυμπιακού

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ράιλι ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Με τον Τζέιλεν Ράιλι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει των δύο παιχνιδιών που έχει να δώσει η ομάδα σε διάστημα 48 ωρών, με Ολυμπιακό και Μάλαγα αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Κυριακής (11/12 - 15:45) για την 9η αγωνιστική της Basket League. Οι Θεσσαλονικείς όπως όλα δείχνουν θα έχουν τον Τζέιλεν Ράιλι έτοιμο για να βοηθήσει, με τον Αμερικανό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ράιλι επιστρέφει για μία πολύ απαιτητική δυάδα αγώνων, αφού ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα στην 5η αγωνιστική του BCL (Τρίτη 13/12 - 19:30).

Θυμίζουμε πως και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το δικό του πρόβλημα, με τον Ταρίκ Μπλακ να μένει εκτός λόγω ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι κόντρα στη Βίρτους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα