Basket League: Το καλεντάρι της 9ης αγωνιστικής με τη «μάχη» της Πάτρας

Newsroom
Basket League: Το καλεντάρι της 9ης αγωνιστικής με τη «μάχη» της Πάτρας

bet365

Το πρόγραμμα της Basket League για την 9η αγωνιστική «ανοίγει» με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (10/12) με τη μάχη της Πάτρας ανάμεσα σε Προμηθέα και Απόλλωνα να ξεχωρίζει.

Το πρωτάθλημα της Basket League και η δράση της 9ης αγωνιστικής συνεχίζονται το Σάββατο (10/12) με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων μεταξύ των οποίων και στο ντέρμπι της Πάτρας.

Η αρχή στο πρόγραμμα θα γινόταν με το παιχνίδι του Κολοσσού με το Περιστέρι bwin στη Ρόδο, το οποίο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην οικοδέσποινα ομάδα. Ταυτόχρονα, ωστόσο ήταν προγραμματισμένο και το τζάμπολ του ματς ανάμεσα σε Λαύριο και Καρδίτσα (16:00). Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επιθυμεί να φτάσει στην πρώτη νίκη του πρωταθλήματος για να...σπάσει την κατάρα της σεζόν, ενώ η Καρδίτσα αναζητά το θετικό αποτέλεσμα έπειτα απο 5 συνεχόμενες ήττες.

Η αυλαία της ημέρας θα πέσει με την «μάχη» των Πατρινών. Ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει στο «Δ.Τόφαλος» τον Απόλλωνα για τα... σκήπτρα της πόλης με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με το πρόσφατο αποτέλεσμα κόντρα στον Κολοσσό, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Κολοσσός - Περιστέρι Bwin (16:00)
  • Λαύριο - Καρδίτσα (16:00)
  • Προμηθέας - Απόλλων Πάτρας (19:15)
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα