Κολοσσός - Περιστέρι: Αναβλήθηκε το ματς λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Newsroom
Κολοσσός - Περιστέρι: Αναβλήθηκε το ματς λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

bet365

Το ματς του Κολοσσού με το Περιστέρι Bwin που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 10 Δεκέμβρη αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ρόδου.

Αναβολή έχουμε στην αναμέτρηση του Κολοσσού με το Περιστέρι Bwin που θα γινόταν το Σάββατο 10/12 για λόγους ανωτέρας βίας. Στην ομάδα της Ρόδου υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού και έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει το ματς για την ασφάλεια των αθλητών και όλων των εμπλεκομένων. Αναμένεται ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία από τον ΕΣΑΚΕ

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση μεταξύ των ομάδων Κολοσσός H Hotles – Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Basket League, αναβάλλεται, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώσθηκαν στην ομάδα της Κολοσσός H Hotels.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ σύντομα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα