ΕΣΑΚΕ για την αποχή των κριτών: «Αυτονόητο ότι δεν θα διαταραχθεί η διεξαγωγή των αγώνων»

Newsroom
ΕΣΑΚΕ για την αποχή των κριτών: «Αυτονόητο ότι δεν θα διαταραχθεί η διεξαγωγή των αγώνων»

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ τοποθετήθηκε επισήμως όσον αφορά την πρόθεση των κριτών αγώνων μπάσκετ περί αποχής τους από τους αγώνες.

Το Gazzetta αποκάλυψε την πρόθεση των κριτών να μην συμμετέχουν στις μπασκετικές δράσεις από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Έπειτα από την επίσημη αντίδραση της ΕΟΚ, σειρά πήρε ο ΕΣΑΚΕ που κάλεσε όλες εμπλεκόμενες πλευρές να βρουν λύση μέσω του διαλόγου.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος:

«Με αφορμή την απόφαση των Συνδέσμων βοηθών Διαιτητών (Κριτών) περί «αποχώρησης» τους από τους αγώνες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος καλούν τις εμπλεκόμενες πλευρές να βρουν μία λύση μέσω του διαλόγου.

Σκοπός όλων των συντελεστών του αγαπημένου μας αθλήματος είναι η ανάπτυξή του και με αυτόν τον γνώμονα πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς να στερούμε το μπάσκετ από το φίλαθλο κοινό και να δημιουργούμε πρόβλημα στο πρόγραμμα των ομάδων και ιδιαίτερα εκείνων που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, δεν θα πραγματοποιηθούν μονομερείς ενέργειες και όλοι οι συντελεστές του αθλήματος θα λύσουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται χωρίς να το πλήττουν και συνεχίζοντας το σημαντικό έργο τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα