Οι κριτές βάζουν λουκέτο στο μπάσκετ το Σαββατοκύριακο

Οι κριτές βάζουν λουκέτο στο μπάσκετ το Σαββατοκύριακο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι σύνδεσμοι των κριτών του μπάσκετ εναντιώνονται στην απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη και δεν θα συμμετέχουν στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Σοβαρός κίνδυνος προκύπτει να μην υπάρξει ίχνος αθλητικής δράσης στο μπάσκετ σε όλες τις κατηγορίες. Από την Basket League μέχρι το χαμηλότερο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι Σύνδεσμοι Κριτών όλης της Ελλάδας (αναμένεται αυτός της Θεσσαλονίκης όπου έχει την Πέμπτη ΓΣ) αποφάσισαν να εναντιωθούν στην πρόσφατη απόφαση της ΓΓΑ και του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός δεν αναγνωρίζει τους συνδέσμους των κριτών (τους ανθρώπους της γραμματείας των παιχνιδιών) ως αθλητικό φορέα και θεωρεί πως δεν υπάρχουν. Η πλευρά των κριτών ισχυρίζεται πως με τον ίδιο Νόμο (27/25/1999) από το 2000 οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση.

Η απόφασή τους να μην συμμετέχουν στα παιχνίδια μπάσκετ από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θεωρείται ως «πειθαρχούμε απλά στην απόφαση του κ. Αυγενάκη και αφού δεν μας θεωρεί αθλητικό φορέα, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικές δράσεις».

Όπως γίνεται κατανοητό δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ χωρίς την γραμματεία. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς μέχρι τότε. Από την άλλη πλευρά οφείλουμε να τονίσουμε πως το Υπουργείο δεν έχει καμία ανάμιξη σε αντίθεση με την ΓΓΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα