ΚΑΕ Άρης: «Σε τέτοιο Παλέ δεν φοβόμαστε τίποτα» - Τι λέει το φύλλο αγώνα

ΚΑΕ Άρης: «Σε τέτοιο Παλέ δεν φοβόμαστε τίποτα» - Τι λέει το φύλλο αγώνα

Newsroom
ΚΑΕ Άρης: «Σε τέτοιο Παλέ δεν φοβόμαστε τίποτα» - Τι λέει το φύλλο αγώνα

bet365

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στα social media η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τους φιλάθλους της οι οποίοι και πάλι γέμισαν το Αλεξάνδρειο στον αγώνα με το Λαύριο.

Η εικόνα του κατάμεστου Αλεξανδρείου στον αγώνα με την Καρδίτσα επαναλήφθηκε και στον αντίστοιχο με το Λαύριο και με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στα social media η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους. Αυτή εξάλλου είναι σημαντική τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους. «Τα λόγια πλέον στερεύουν… Αυτό που ζούμε στο «Nick Galis Hall» κάθε εβδομάδα παραπέμπει σε «χρυσές» εποχές του μπάσκετ και του ΑΡΗ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα γέμισαν το γήπεδο. Ας το βλέπουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν! Σε τέτοιο Παλέ, δε φοβόμαστε τίποτα..», έγραψε η «κίτρινη» ΚΑΕ.

Κόσμος Άρη

Στο μεταξύ, στο φύλλο αγώνα η αρνητική πρωταγωνίστρια του αγώνα μεταξύ Άρη και Λαυρίου, η Βάσω Τσαρούχα, έγραψε για τα υβριστικά συνθήματα ενώ για τη διακοπή του αγώνα σημείωσε ότι… «στο 5:41 πριν το τέλος του δεύτερου τετάρου οπαδοί της Α’ ομάδας έφτυσαν την Α’ διαιτητή στο χέρι από το πέταλο της κερκίδας της Α’ ομάδας. Αποτέλεσμα ήταν η διακοπή του αγώνα για 6 περίπου λεπτά. Έγινε ενημέρωση στην Α’ ομάδα και στα μεγάφωνα του γηπέδου ότι σε περίπτωση επανάληψης θα εκκενωθεί το γήπεδο».

Σημειώνεται επίσης ότι ο Χρήστος Σερέλης αποβλήθηκε για εξύβριση καθώς απευθυνόμενος στον Β’ διαιτητή (σ. σ. Κώστα Πουρσανίδη) του είπε… «ξεφτίλα τόσο δύσκολο είναι να δώσεις αυτό το σφύριγμα. Δεν ντρέπεσαι καθόλου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα