Προμηθέας για Γιατρά: «Αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας»

Προμηθέας για Γιατρά: «Αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας»

Newsroom
Προμηθέας για Γιατρά: «Αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Προμηθέα, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την πατρινή ΚΑΕ η οποία ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή.

Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Τρίτης (29/11), ο Μάκης Γιατράς δεν θα συνέχιζε στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας λόγω προσωπικού προβλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ, ο ίδιος ο προπονητής υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην άκρη του πάγκου λόγω προβλήματος υγείας, κάτι που τον αναγκάζει να αποχωρήσει από την ομάδα της Πάτρας.

Μία ημέρα αργότερα ο Προμηθέας ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, εξηγώντας ότι ο Μάκης Γιατράς θα αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας. Πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του, με τα ονόματα των Φώτη Τακιανού και Γιάννη Χριστόπουλου να είναι πρώτα στη λίστα.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα

«Η ΚΑΕ Προμηθέας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Μάκη Γιατρά για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Οργανισμό μας. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα πρόσωπο συνδεδεμένο με τις σημαντικότερες αγωνιστικές μας επιτυχίες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Δυστυχώς, λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν την συνέχιση της επιτυχούς συνεργασίας μας. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και το πολυτιμότερο αγαθό κάθε ανθρώπου. Συμπαραστεκόμαστε στον coach Γιατρά, όπως θα έκανε κάθε υγιής οικογένεια, χωρίς να έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει πάλι! Καλή δύναμη coach!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα