ΜακΚίσικ: «Χρωστάμε κάτι στην Εφές από πέρσι» (vid)

Newsroom
ΜακΚίσικ: «Χρωστάμε κάτι στην Εφές από πέρσι» (vid)
Οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα, στην 7η αγωνιστική της Basket League αλλά και το παιχνίδι με την Εφές που έρχεται.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Προμηθέα, στη νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρα, όμως η κουβέντα πήγε γρήγορα στις αναμνήσεις του ημιτελικού με την Εφές, την επόμενη αντίπαλο των Πειραιωτών στην EuroLeague (Πέμπτη 1/12 - 19:30).

Οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ

«Πάρα πολλοί οι πόντοι που πετύχαμε, παίξαμε καταπληκτική άμυνα, εγώ ο Παπανικολάου, ο Μπλακ».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μεγάλο παιχνίδι, όλοι ξέρουν πόσα κρίνονται. Δεν είμαστε αγχωμένοι, είμαστε έτοιμοι».

Για τις διαφορές με τις οποίες κερδίζει ο Ολυμπιακός: «Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες αν δεν υπολογίσουμε το ΝΒΑ. Πρέπει να κερδίζουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για την ενέργεια: «Είναι πολύ καλή ομάδα ο Προμηθέας, ήρθαμε να παίξουμε. Έχουν και αυτοί ένα παιχνίδι και ήρθαμε να παίξουμε με όλες τις δυνάμεις».

Για την προσωπική του επίδοση: «Η καλύτερή μου εμφάνιση. Ο Γουόκαπ είχε 13 ασίστ, οι συμπαίκτες μου έκαναν τα πάντα. Ήμουν σε καλές θέσεις».

Για την Εφές: «Τους χρωστάμε πολλά από πέρσι, μετά τον ημιτελικό. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Εκπληκτικό σουτ από τον Μίτσιτς, δεν ξέρω αν θα έχω το τελευταίο σουτ στην Κωνσταντινούπολη».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα