Μπαρτζώκας: «Προηγείται το παιχνίδι με την Εφές πριν από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Προηγείται το παιχνίδι με την Εφές πριν από τον Παναθηναϊκό» (vid)
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρα επί του Προμηθέα με 100-72 για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη σοβαρότητα του Ολυμπιακού μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα, ενώ απέφυγε να μιλήσει για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που προηγείται το παιχνίδι με την Εφές στην Τουρκία.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Πάντα μετράει η πίεση που σου βάζει ο αντίπαλος. Ήμασταν σοβαροί σε αυτό το παιχνίδι. Όταν παίζεις τέσσερα παιχνίδια σε μία εβδομάδα, με ταξίδια στο Μόναχο και το Τελ Αβίβ αλλά και το παιχνίδι με την Άλμπα που μας πήρε αρκετή ενέργεια, είμαι ευχαριστημένος γιατί ήμασταν σοβαροί για 40 λεπτά».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική: «Προηγείται η Εφές, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα