Βεζένκοβ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ίσως ο κορυφαίος στην Ευρώπη, να βελτιωθούμε στην άμυνα» (vid)

Newsroom
Βεζένκοβ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ίσως ο κορυφαίος στην Ευρώπη, να βελτιωθούμε στην άμυνα» (vid)
Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με αναφορά στον Ομπράντοβιτς και το ερχόμενο ματς με την Παρτιζάν.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν για άλλη μία φορά εκπληκτικός, αφού σκόραρε 24 πόντους χωρίς να χάσει σουτ απέναντι στον Ιωνικό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 107-81 στη Νίκαια και ο Βεζένκοβ μίλησε τόσο για το συγκεκριμένο ματς, όσο και τα το παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς που έρχεται την Πέμπτη (10/11 - 21:00).

Για τη νίκη επί του Ιωνικού: «Καταφέραμε να διαχειριστούμε την κούραση και το πρώτο κακό αμυντικά ημίχρονο, αλλά σε ένα πεντάλεπτο παίξαμε άμυνα, μας ένιωσε ο Ιωνικός, που έχει ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Στην επίθεση βρίσκουμε λύσεις, το θέμα μας είναι η άμυνα, δε γίνεται να χάνουμε παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι ένας συνδυασμός άμυνας και λαθών».

Για την ήττα από τη Βαλένθια: «Ίσως να ήμασταν λίγο επιπόλαιοι, να δούμε την άμυνα και τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Τα στατιστικά μπορεί να λένε την αλήθεια, μπορεί και όχι. Να συγκεντρωθούμε να δούμε τι φταίει γιατί το επόμενο παιχνίδι με την Παρτιζάν είναι πολύ σημαντικό».

Για την Παρτιζάν: «Πολύ σκληρή ομάδα, ίσως με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη (Ζέλικο Ομπράντοβιτς). Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και την σκληράδα της Παρτιζάν. Στην EuroLeague όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, όλοι κερδίζουν όλους. Δεν πρέπει να χαλαρώνεις, εμείς το κάναμε και χάσαμε. Η Παρτιζάν έχει τρεις παίκτες που έπαιξαν πάνω από 35 λεπτά. Είναι ποιοτική ομάδα, δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα