Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ θα δείξει ωραία πράγματα φέτος» (vid)

Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ θα δείξει ωραία πράγματα φέτος» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Λαυρίου και ο Άρης Λυκογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι μια αξιόλογη ομάδα που μπορεί να δείξει ωραία πράγματα μέσα στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Λαυρίου και ανέβηκε στο 2-1 στην κατάταξη της Basket League και ο Άρης Λυκογιάννης έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων των «ασπρόμαυρων», δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι ξεκάθαρο πως το μήνυμα εστάλη από το πρώτο παιχνίδι με το Περιστέρι. Γιατί και εκεί η ομάδα έπαιξε καλά, έχασε εκτός έδρας από έναν δυνατό αντίπαλο. Χάσαμε εκείνο το ματς μέσα από τα χέρια μας... Κάναμε μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι (σ.σ. με τον Άρη) που είχε μπει το "πρέπει" για εμάς. Το παιχνίδι μας έδωσε τη ψυχολογία. Καταλάβαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες... Σήμερα ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς να δούμε αν σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσουμε να αντέξουμε στις δυσκολίες που θα μας έβαζε το Λαύριο. Παίξαμε τρία παιχνίδια μέσα σε οκτώ μέρες στα οποία δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν έχουμε. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ βγάζει ενέργεια λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουμε κάποιες προσωπικότητες που βγαίνουν μπροστά σε δύσκολες στιγμές. Σίγουρα έχουμε και πολλές αδυναμίες, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε... Νομίζω ότι θα δείξουμε ωραία πράγματα φέτος. Ειλικρινά πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι πολύ αξιόλογη και μακάρι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Όσον αφορά τον Ράιλι και τα μεγάλα τρίποντα που πέτυχε στο φινάλε, είπε: «Το Λαύριο μας έδωσε το σουτ. Ο Ράιλι είναι προσωπικότητα. Όταν είναι καταστροφικός πρέπει να τον ενισχύεις. Σε πολλά δεν ξεκίνησε καλά, όταν βρει ένα σουτ όμως θα πάρει το ματς πάνω του. Θα τον υποστηρίξω στις κακές του επιλογές και μέρες, όπως στο Περιστέρι και στον Άρη. Κάνει πολλά ακόμα πράγματα στο γήπεδο που δεν τα βλέπει ο κόσμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα