Παναθηναϊκός - Κολοσσός: Το τρίποντο του Γιαννόπουλου που δεν μέτρησε (vid)

Παναθηναϊκός - Κολοσσός: Το τρίποντο του Γιαννόπουλου που δεν μέτρησε (vid)

bet365

Στα 23" για το φινάλε του ημιτελικού του Super Cup με τον Παναθηναϊκό και με τον δείκτη του σκορ στο 70-66, ο Χάρης Γιαννόπουλος του Κολοσσού ευστόχησε σε τρίποντο όμως δεν μέτρησε αφού δόθηκε αμυντικό φάουλ του Άντριους στον Όσμπορν.

Ο Κολοσσός κόντραρε στα ίσια τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Super Cup που διεξάγεται στη Ρόδο όμως οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα με 72-67 και προκρίθηκαν στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Προμηθέας.

Οι Ροδίτες είχαν την επαναφορά στα 33.6" για το φινάλε με τον δείκτη του σκορ στο 70-66 για τον Παναθηναϊκό, η μπάλα έφτασε στον Γιαννόπουλο και ο Έλληνας περιφερειακός βγήκε από τα σκριν σκοράροντας τρίποντο όμως ο Κορομηλάς σφύριξε αμυντικό φάουλ στο σκριν του Άντριους στον Όσμπορν στα 23"

Οι διαιτητές είδαν ξανά τη φάση, το τρίποντο του Γιαννόπουλου δεν μέτρησε και ο Όσμπορν έκανε το 70-67 με 1/2 βολές.

Δείτε τη φάση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα