Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε καλά στα κρίσιμα, δεν μας ξεγελά η εμφάνιση»

Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε καλά στα κρίσιμα, δεν μας ξεγελά η εμφάνιση»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην αντίδραση του Παναθηναϊκού στις κρίσιμες στιγμές του ημιτελικού του Super Cup με τον Κολοσσό ενώ σχολίασε τον βαθμό ετοιμότητας των Ροδιτών.

Ο Κολοσσός κόντραρε τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Καλλιθέας όμως οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 72-67 και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Όσον αφορά τους Ροδίτες, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την προσπάθεια των παικτών του και παραδέχτηκε πως η ομάδα του έχει σημαντικό έδαφος να καλύψει ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο κόουτς του Κολοσσού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, είχαμε πολύ καλή εικόνα, αμυντικά και επιθετικά. Για εμάς, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος η συγκεκριμένη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά προβλήματα με απουσίες, αρκετοί παίκτες μας μπήκαν στο ρόστερ την τελευταία στιγμή, τις τελευταίες 10 μέρες.

Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά σήμερα έκαναν αξιόλογη προσπάθεια. Νομίζω και σε επίπεδο διάθεσης, και σε τακτικό επίπεδο για την εποχή, παίξαμε καλά. Ειδικά τα παιδιά που είναι η πρώτη παρουσία τους στην Ευρώπη, όπως ο Μαλίκ Όσμπορν, ο Στεφάνοβιτς, ο Μπαρσέλο ή ο Σταρκς που έχει μια πολύ μικρή εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έδειξαν χαρακτήρα. Και σε συνδυασμό με τους Έλληνες παίκτες, κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε καλά σε κρίσιμες στιγμές, είναι μια ομάδα που διαθέτει παίκτες με ποιότητα. Δεν μας ξεγελά η σημερινή εμφάνιση, ξέρουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, έχουμε σημαντικό έδαφος να καλύψουμε και αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή εμφάνιση γρήγορα και να δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες μέρες ώστε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που θα μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα