Παπαγιάννης: «Πεισμωμένοι να κατακτήσουμε το Super Cup»

Παπαγιάννης: «Πεισμωμένοι να κατακτήσουμε το Super Cup»

Γιώργος Κούβαρης
Παπαγιάννης: «Πεισμωμένοι να κατακτήσουμε το Super Cup»

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στο Super Cup εξηγώντας ότι είναι πεισμωμένοι για να τα καταφέρουν.

Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης

Ενόψει του Super Cup με την διεξαγωγή αρχικά του ημιτελικού με τον Κολοσσό Ρόδου (1/10, 17:00) ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε ότι «όπως ανέφερε και ο κόουτς έχουμε τον τραυματισμό του Νέιτ, ο οποίος αποτελεί βασικό κλειδί για εμάς. Παρόλα αυτά δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Έχουμε έρθει περισσότερο προετοιμασμένοι και είμαστε πεισμωμένοι να τον κατακτήσουμε ώστε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί».

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο περιθώριο της βράβευσής του ως μέλος της καλύτερης, ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρυσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα