Παναθηναϊκός: Ήττα στην Καρδίτσα από τους νεοφώτιστους

Παναθηναϊκός: Ήττα στην Καρδίτσα από τους νεοφώτιστους

bet365

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 89-83 από την Καρδίτσα στο φιλικό όπου έγινε η ονοματοδοσία του νέου κλειστού της πόλης σε «Γιάννης Μπουρούσης».

Έπειτα από τα δυο φιλικά στην Ιταλία με τη Σάσαρι και τη Βαρέζε, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Καρδίτσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της ερχόμενης σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα με 89-83.

Οι «πράσινοι» του Ντέγιαν Ράντονιτς παρατάχθηκαν με βασικούς τους Γουόλτερς, Άντριους, Π. Καλαϊτζάκη, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις ενώ η Καρδίτσα που έχει μπροστά της την παρθενική συμμετοχή της στην Basket League έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο υπέρ της 22-17.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 44-38 και διατήρησαν το προβάδισμα ως το φινάλε, υποχρεώνοντας σε ήττα τον Παναθηναϊκό που πλέον έχει μπροστά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Αναντολού Εφές (23/9).

Πρώτοι σκόρερ για τους πράσινους αναδείχθηκαν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Ντέρικ Γουίλιαμς με 14 πόντους έκαστος. Για τους γηπεδούχους, ο Μπέχαϊμ σημείωσε 22 πόντους και ο Μπέιτμον πρόσθεσε 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-38, 68-63, 89-83.

Καρδίτσα (Αγγέλου): Μπέχαϊμ 22 (3), Πριτζέτ 12, Μπέιτμον 20 (2), Αθηναίου 6 (2), Καρράς, Καλαϊτζάκης, Χάντερ 9 (2), Ντελόριερ 11, Τσούκας, Αλεξιάδης, Κόττας, Γκάμπροβσεκ 9

Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης 6, Ουόλτερς 13, Λι 9 (1), Μποχωρίδης 12 (3), Ουίλιαμς 14 (2), Σαρικόπουλος 4, Άντριους 4, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροφ, Χουγκάζ 3, Μαντζούκας 4, Γκουντάιτις 14

- Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, ανάμεσα στους «πράσινους» και την Καρδίτσα, οι γηπεδούχοι βράβευσαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις επιτυχίες που έχει χαρίσει στο ελληνικό μπάσκετ.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης από τον πρόεδρο της Καρδίτσας και πρώην παίκτη του «τριφυλλιού», Γιάννη Μπουρούση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα