Η βραδιά του Μπουρούση: Το γήπεδο της Καρδίτσας πήρε το όνομά του (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η βραδιά του Μπουρούση: Το γήπεδο της Καρδίτσας πήρε το όνομά του (vid)

bet365

Το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας φέρει από το βράδυ του Σαββάτου 17/9 το όνομα του Γιάννη Μπουρούση που αποθεώθηκε από τους συντοπίτες του στο περιθώριο του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας για το όραμα των νεοφώτιστων.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκλεισε πέρσι την σπουδαία καριέρα του ως παίκτης της Καρδίτσας, βοηθώντας την ομάδα της πόλης του να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Basket League και γράφοντας τον ιδανικό επίλογο στη διαδρομή του στα παρκέ.

Πλέον βοηθάει το εγχείρημα ως πρόεδρος του Α.Σ. Καρδίτσας και στο ημίχρονο του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 89-83, έγινε και επίσημα η ονοματοδοσία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης σε Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Ο βετεράνος σέντερ εξήγησε στο μήνυμά του: «Είναι μεγάλη μου τιμή που μετά από 22 χρόνια γύρισα να παίξω σε αυτό το γήπεδο. Όπως έχω πει, αν δεν υπήρχε αυτό το γήπεδο, δεν θα ερχόμουν να παίξω στην Καρδίτσα. Γιατί είδα ένα όραμα, μια αγάπη από τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να κάνουμε κάτι καλό για την πόλη μας και για τον αθλητισμό. Εύχομαι στην ομάδα να κάνει το καλύτερο. Θα είμαστε δίπλα της. Και όσοι είστε μέσα στο γήπεδο σήμερα, θέλω μέσα από την καρδιά μου να μεταφέρετε αύριο ή από σήμερα το βράδυ, ότι εδώ είναι μια γιορτή! Θέλω το γήπεδο να είναι γεμάτο».

1

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα